kuvakilpailu kamppissivulle 290615 kilpailusivu ruotsi

Fototävlingen #päivitämaaseutusi

Så här deltar du:

1. Dela ditt Tailor-frame foto på Instagram, på Facebook-sidan ”Maaseutu - Tilaa elämälle” eller på Twitter under hashtaggen #päivitämaaseutusi

2. Sedan är det bara att vänta och se om du hör till de lyckliga vinnarna. Juryn belönar det bästa fotot med en splitterny Jopo!

Lycka till!

Tävlingsregler:

Tävlingens namn: Fototävlingen #päivitämaaseutusi

Tävlingstid: Tävlingen börjar 6.11.2015 och slutar 8.5.2015

Arrangör: Landsbygdsnätverkstjänster, Landsbygdsverket och jord- och skogsbruksministeriet

Pris: Du kan vinna en Jopo-cykel. Vinnarna kontaktas personligen och priset levereras till den adress som vinnaren uppgett.

Val av vinnare: Vinnarna utses av tävlingens jury.

Rättigheter till foton:  Du förbinder dig att iaktta de användarvillkor och regler som gäller foton på Instagram, Facebook och Twitter.

Arrangören har rätt att ur tävlingen eliminera foton som deltagaren inte har rätt till. Arrangören har också rätt att eliminera foton som betraktas som kränkande eller i övrigt inte motsvarar tävlingens karaktär.

Genom att delta i fototävlingen överlåter du rätten till arrangören att använda tävlingsfotot i all kommunikation som gäller tävlingen. Om annat eventuellt bruk avtalas separat med deltagaren. Vinnarnas namn och tävlingsfotot kan publiceras till exempel på arrangörens webbsidor, på Facebook och i nyhetsbrev.

Godkännande av regler: Genom att delta i tävlingen och markera fotot med hashtaggen #päivitämaaseutusi godkänner du dessa regler.